Общи условия за използване на онлайн приложение ФРАМАР ДИАГНОСТИК

ФРАМАР ДИАГНОСТИК е онлайн приложение, разработено от екипа на Фрамар ООД /framar.bg/.

На базата на подадена от Вас информация, ФРАМАР ДИАГНОСТИК Ви предоставя списък с ВЕРОЯТНИ диагнози, методи за изследване и лечение.

Генерираните от ФРАМАР ДИАГНОСТИК, на база на предоставената от Вас информация, вероятни диагнози, методи за изследване и лечение, не представляват и не може да се използват като ръководство за самоизследване и самолечение.

Генерираните от ФРАМАР ДИАГНОСТИК, на база на предоставената от Вас информация, вероятни диагнози, методи за изследване и лечение, при никакви обстоятелства не представляват и не заместват необходимия Ви, в случай че страдате от заболяване, медицински преглед, който следва да се извърши от лекар.

Използването от Вас на приложението ФРАМАР ДИАГНОСТИК има само информативен характер и не представлява медицинска консултация.

При съмнение за здравословен проблем или необходимост от изследване, или лечение, необходимо е да се обърнете за консултация към квалифициран медицински специалист. Пълнотата и достоверността на информацията, получена при работа с приложението ФРАМАР ДИАГНОСТИК, не се гарантира от страна на ФРAМАР ООД.

По никакъв начин, съдържанието в електронната ни страница не препоръчва прилагането на самолечение при наличие на здравословни проблеми.

ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ или ВЪПРОС от медицински характер, СЛЕДВА ДА СЕ КОНСУЛТИРАЙТЕ НЕЗАБАВНО С ВАШИЯ ЛИЧЕН ЛЕКАР/ЛЕКАР СПЕЦИАЛИСТ ИЛИ ФАРМАЦЕВТ.

ФРAМАР ООД не дава гаранция за точността, надеждността, пълнотата или полезността на предоставената в сайта информация. ФРAМАР ООД не изключва възможността за грешки, закъснения, пропуски, неактивност на сайта и загуба на цялото количество или частични данни, поради технически причини или в следствие на човешки фактори, поради което и не носи отговорност в тази връзка.

ФРAМАР ООД не осигурява незабавно подновяване на информацията, съдържаща се в сайта, в случай, че същата е неактуална, с оглед съвременното ниво на развитие на науката.

Работата от Ваша страна с приложението Фрамар Диагностик не обвързва ФРАМАР ООД с каквато и да било отговорност, при евентуално възникнал риск или евентуално настъпили вреди, резултат от това, че сте ползвали съдържанието на сайта и сте работили с приложението Фрамар Диагностик, без да съобразите настоящите общи условия.

Предвид така уговореното, Работата от Ваша страна с приложението Фрамар Диагностик е изцяло на Ваша отговорност и на Ваш риск.

Доколкото използването на приложението ФРАМАР ДИАГНОСТИК изисква предоставяне от Вас на определени лични данни, то същите Вие предоставяте за предприемане на стъпки по Ваше искане за сключването на договора помежду ни, с предмет ползването на приложението. С приемане на тези общи условия Вие се съгласявате за обработването на предоставените от Вас лични данни за конкретната цел, а именно – използването на приложението. В този смисъл, обработването на предоставяните от Вас лични данни е необходимо за изпълнението на договорните ни задължения спрямо Вас, с оглед конкретното и заявено от Вас ползване на приложението. Фрамар ООД се задължава да не използва предоставените от Вас лични данни за други нужди, освен за използването на приложението ФРАМАР ДИАГНОСТИК.

От своя страна, с приемането на настоящите общи условия, Фрамар ООД се задължава да Ви предостави използването на приложението ФРАМАР ДИАГНОСТИК без Вие да дължите каквото и да било насрещно плащане или друга насрещна престация.

С подвърждаване на настоящите условия, чрез натискане на зеления бутон с текст «Съгласен съм с общите условия, искам да продължа», Вие ги приемате и се обвързвате договорно с Фрамар ООД, по начина, определен в тях, като се задължавате да ги спазвате.

Фрамар Диагностик е онлайн приложение за анализ на симптоми и изследвания
Фрамар Диагностик
Здравейте!
Фрамар Диагностик е онлайн медицински консултант за анализ на симптоми и изследвания.
 • Какво представлява приложението
  • Бърз и удобен начин да разберете възможните причини за Вашите оплаквания и да получите информация, свързана с изследвания, лечения и здравни специалисти.
  • Изисква само основна информация, свързана със здравословното Ви състояние. Пълна поверителност и сигурност на данните.
  • Лесен за употреба, наподобяващ преглед при лекар, с въпроси, на които трябва да отговорите.
 • Често задавани въпроси
  • Как мога да съм сигурен, че данните ми се съхраняват надеждно?

   Защитата на личните Ви данни е абсолютен и основен наш приоритет. Те са криптирани и напълно защитени.

   Политиката на Фрамар е да спазва приложимите законови разпоредби, уреждащи дейността му, в това число и неприкосновеността на личния живот и защитата на личните данни на своите потребители и клиенти.

  • За какво е нужна информацията възраст и пол?

   Възрастта и пола са основни параметри при определянето на здравния статус на всеки човек. Нужни са, за да получите възможно най-точен резултат.

  • За какво е нужна допълнителната информация за ръст и тегло?

   Въз основа на тези параметри се изчислява ИТМ (индекс на телесната маса). Този показател показва съотношението между ръст и тегло. Въз основа на индекса на телесната маса може да се определи дали имате наднормено тегло, което е рисков фактор за редица заболявания.

  • За какво е нужна допълнителната информация за хронични заболявания, лекарства и вредни навици?

   Чрез тази информация се постига една по-цялостна картина за здравословното състояние на човек. Много симптоми и заболявания могат да са следствие от усложнения, странични ефекти от лекарства или да имат връзка с употребата на алкохол или цигари.

  • Какво да очакваме като диагностичен резултат?

   Нашият алгоритъм няма за цел да поставя една-единствена диагноза, а да посочи най-вероятните причини за оплакванията и/или отклоненията в лабораторните Ви показатели. В резултата от Фрамар Диагностик Вие ще получите полезна медицинска информация за всяка едно от вероятните заболявания и състояния. Това се постига чрез връзка с нашата богата онлайн медицинска енциклопедия и съответно рубриките "Симптоми", "Заболявания", Изследвания", "Лечения" и "Здравни проблеми".

  • Доколко вярна може да е всяка една диагноза?

   Фрамар Диагностик има само информативна стойност и цели да Ви насочи към възможни здравословни проблеми на базата на посочените от Вас симптоми и отклонения в лабораторни изследвания. Диагнозите, които ще получите като резултат, са подредени по относителна вероятност в низходящ ред. Присъствието на дадено заболяване в резултата не означава, че страдате от него, а че съвпада с Вашите симптоми или лабораторни изследвания. За изчисляване на резултата системата използва информацията от отговорите ви, лабораторни изследвания, както и допълнителни параметри, ако са посочени. Фрамар Диагностик не заменя консултацията с лекар! Целта ни е именно да насърчим посещението при специалист, който да потвърди или изключи възможен Ваш здравословен проблем. С това платформата помага за своевременно информиране, превенция и профилактика.

 • Какво казаха хората, които вече го пробваха
  Иванка Филипова

  Иванка Филипова Коректни,точни,полезни! Хубаво е, че ви има!!!

  1
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Иванка Филипова благодарим за хубавите думи! Продължаваме да работим с желание, тъй като виждаме, че това е полезно за хората и се оценява.

  1
  Юлиана Николаева

  Юлиана Николаева Харесва ми.Много ми помага и съм доволна.Благодаря.

  1
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Юлиана Николаева (Юлиана Темнялова) благодарим Ви за коментара. За нас е много важно да получаваме обратна връзка от хората, които използват приложението. Доволни сме, че работата ни е оценена и най-важното, че е от полза за всички, които имат нужда от информация :)

  1
  Вася Павлова

  Вася Павлова Страхотно приложение, браво!

  1
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Вася Павловаа благодарим Ви, че споделихте мнението си с нас :). Чувстваме се удовлетворени от работата си, когато виждаме, че е полезна и оценена. Ще продължим да работим, за да осигуряваме добра информираност на всички, които имат нужда.

  1
  Petia Kirova

  Petia Kirova Браво на вас! Много добре направено

  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Благодарим Ви! Полагаме усилия и нашата основна цел е да бъдем полезни на хората. Щастливи сме, когато това е постигнато и оценено.

  Росица Запрянова

  Росица Запрянова Много съм доволна, педиатърът постави същата диагноза.

  1
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Радваме се, че останали с добро впечатление. При децата е много важно да бъдат прегледани своевременно от лекар.

  Krasimira Vladova

  Krasimira Vladova Много полезно

  1
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Krasimira Vladova Радваме се, че сме полезни. Това ни мотивира да работим.

  Надя Койчева

  Надя Койчева Браво! Много полезно!

  1
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Радваме се, че приложението Ви е било полезно! Мнението на потребителите е изключително важно за нас. На последната стъпка може също да оставите коментар или въпрос към нас!

  1
  Латинка Йотова

  Латинка Йотова Благодаря че ви има

  1
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Радваме се, че сме от помощ! Продължаваме да работим в помощ на хората като Вас.

  1
  Yana Kamborlieva-Galabinova

  Yana Kamborlieva-Galabinova Много полезно за бърза диагностика. Браво

  1
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Благодарим! Стараем се да дадем основни насоки и точна информация възможно най-лесно и бързо.

  2
  Анелия Андреева

  Анелия Андреева Сайтът работи наистина точно. Същата диагноза ми постави и личната лекарка. Всичко става много бързо и лесно.

  2
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Благодарим за добрия отзив. Точността е пряко свързана и с коректното подаване на симптомите, които имате.

  Люба Петрова

  Люба Петрова Много добре е оформен сайта! Отговори на моите очаквания. Задава много точни въпроси. Доволна съм

  2
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Благодарим за положителното мнение. Радваме се, че Ви е харесало. Продължаваме да работим и да го развиваме заради хора като Вас.

  2
  Николай Иванов

  Николай Иванов Работи доста адекватно. Резултатът, който получих, се припокрива напълно с диагнозата, поставена в последствие от лекар!

  36
  Фрамар Диагностик

  Фрамар Диагностик Благодарим Ви!

Loading...
© 2007 - 2023 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook